Categories: Новини

На український ринок виходить нова Toyota Camry 2025: комплектації і ціни (фото)

В Україні незабаром почнуть продавати нове покоління популярного седана Toyota Camry. Офіційна дата старту продажів – 24 жовтня, повідомляє видання muato із посиланням на сайт українського представництва японської марки.

Новий седан Camry став довшим (4,92 метра) і отримав більш сучасну зовнішність. Передня частина виконана в новому стилі бренду – з тонкою LED-оптикою та великою радіаторною решіткою.

Усередині авто також відбулися суттєві зміни. Встановлено цифрову панель приладів і 12,3-дюймовий сенсорний екран. Базова комплектація Toyota Camry Comfort за ціною від 1 433 520 гривень пропонує безключовий доступ, клімат-контроль на дві зони, камеру заднього виду, датчики світла і дощу, сидіння з підігрівом, електрорегулювання водійського крісла, а також фірмовий комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense.

Версія Prestige, за яку просять від 1 629 540 гривень, додатково має салон зі шкіряним оздобленням, легкосплавні диски на 18 дюймів, електропривід пасажирського крісла та кермо з обігрівом обода. Топова комплектація Premium включає клімат-контроль на три зони, систему кругового огляду, проекційний дисплей і підігрів заднього сидіння.

На українському ринку Toyota Camry буде доступна з бензиновим двигуном. Йдеться про 2,5-літровий агрегат потужністю 204 к. с., який працює у зв’язці з 8-діапазонною автоматичною коробкою передач. Автомобіль спринтує з місця до 100 км/год за 8,9 секунди і розвиває максимальну швидкість 210 км/год. Витрата палива в комбінованому циклі – 6,5 літрів на 100 км.

Також буде доступний гібридний варіант Toyota Camry 2025 на 230 кінських сил, який здатний розігнатися до 100 км/год за 7,2 секунди і споживає лише 4 літри на 100 км у змішаному режимі.

nikolay

Recent Posts

Нова заборона для водіїв: хто з українців більше не може отримати та обміняти права

В Україні після початку війни виникли нові труднощі для громадян, які бажають отримати або обміняти…

6 години ago

Hyundai готує до випуску новий недорогий кросовер Creta SE

Hyundai готує спеціальну версію свого бестселера в Індії - кросовера Creta. Згідно з офіційними документами,…

7 години ago

Назвали «вічні» автомобілі Volkswagen, які здатні проїхати мільйон кілометрів

Volkswagen завоював високу популярність в Україні завдяки поєднанню німецької якості та доступної ціни. У його…

8 години ago

Офіційно представлено новий кросовер Dacia Bigster (фото, відео)

Офіційно розсекречено новий кросовер Dacia Bigster. Публічний дебют автомобіля відбудеться найближчими днями на міжнародному мотор-шоу…

9 години ago

Заокеанський прообраз «Чайки»: на продаж виставили раритетний розкішний автомобіль Packard

На аукціоні RM Sotheby’s виставлено рідкісний кабріолет Packard Caribbean 1956 року. Це авто було однією…

10 години ago

В Україні обвалилися продажі електромобілів

У вересні 2024 року продажі електромобілів в Україні впали на 50% порівняно з серпнем, що…

11 години ago