Categories: Новини

ЗСУ отримали рідкісний позашляховик (фото)

Автопарку 105-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ дістався рідкісний пікап Chevrolet Silverado: в 2024 році такі пікапи в передачах для армійців не зустрічалися.

Техніку придбала й передала благодійна організація Help Heroes Of Ukraine з американського штату Іллінойс. І це вона зробила не вперше, інформує 24 канал.

Тепер Help Heroes Of Ukraine передала техніку 105-ї окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ. Рідкісна для нашого армійського автопарку легкова повнопривідна вантажівка Silverado прийшла в незвичному камуфляжному фарбуванні – жовтий колір кузова покрито коричневими плямами.

Серед пікапів Chevrolet Silverado досить популярний на ринку США. Нині на світовому ринку вже четверте покоління Silverado. Якщо врахувати, що пікап випускається з 1998 року, то оновлення відбувалося в середньому через кожні 5-6 років.

Одна з переданих нашим армійцям модель має все ознаки популярної версії Silverado 1500, що комплектується кількома розмірами моторів, починаючи від найслабшого 4,3-літрового V6 на 195 к.с, середнього – 5,3-літрового V8 з 315 к.с. та найпотужнішого 6,2-літрового V8 на 403 к.с.

Трансмісії мають автоматичну коробку передач з функцією гальмування. Система автоматично переходить на нижчу ступінь, коли пікап спускаєтеся з пагорба. Це допомагає сповільнювати автомобіль, зменшуючи необхідну кількість гальмівних рухів водієм. Знос гальм також зменшується.

Передана техніка відправляється для виконання завдань на передову, де буде використовуватися на бойових та логістичних операціях, в т.ч. для евакуації поранених.

nikolay

Recent Posts

В Україні зафіксовано автовоз із рідкісними дорогими машинами (фото)

В Україну знову ввезли колекційні спорткари. Автовоз із машинами помітили в Києві. На автовозі зібрали…

12 хв. ago

В Україні обвалився ринок автомобілів з пробігом

Впродовж вересня український автопарк поповнили майже 17 тис. вживаних легковиків, що були ввезені з-за кордону.…

2 години ago

В Україні запровадять жорсткі обмеження для водіїв

В Україні готують нові правила, які можуть суттєво вплинути на життя літніх водіїв. Законопроєкт №8082,…

4 години ago

Тюнери Manhart представили 900-сильний кросовер BMW XM

Баварському гібридному кросоверу BMW XM додали потужності і «взули» в 24-дюймові диски Manhart Concave One.…

5 години ago

Водіям в Україні нагадали про важливе правило: без цього не можна їхати

Українським автомобілістам нагадали про важливість увімкнення денних ходових вогнів (ДХВ) або ближнього світла фар під…

6 години ago

В Україні з’явився найдешевший електромобіль Porsche

Новий електричний кросовер Macan EV 2024 є найдоступнішим представником «зеленої» лінійки німецької марки Porsche. Незабаром…

8 години ago