Categories: Новини

Експерти назвали десять функцій, без яких сьогодні не варто купувати автомобіль

Динаміка розвитку технологій, які застосовуються в автомобілях, настільки стрімка, що пересічним водіям буває дуже складно бути в курсі всіх сучасних тенденцій. Тому нерідко трапляються ситуації, коли українці, обираючи нову або б/в машину, навіть не здогадуються про те, що «начинка» в них давно втратила свою актуальність. Фахівці назвали 10 функцій, без яких не варто купувати автомобіль у наш час, інформує muato.

Так, вкрай важливою є наявність адаптивного круїз-контролю. Це одна з ключових систем, яка допомагає під час тривалих поїздок, знижуючи навантаження на водія і дозволяючи автомобілю автоматично підтримувати безпечну дистанцію від інших транспортних засобів на дорозі.

Також важливо, щоб у машині була підтримка Apple CarPlay і Android Auto. Ці технології дають змогу водієві синхронізувати смартфон із мультимедійною системою і користуватися додатками, картами та музикою, не відволікаючись від дороги.

Камера заднього виду – обов’язковий елемент безпеки, який став стандартом в автомобілях. Вона незамінна під час паркування та русі заднім ходом, значно зменшуючи ймовірність зіткнень.

Не менш корисними є такі функції, як бездротова зарядка для мобільних пристроїв, підігрів і вентиляція крісел, що підвищує комфорт у будь-яку погоду, а також система безключового відкривання багажника, яка полегшує доступ, особливо коли зайняті руки.

Крім того, наявність систем допомоги водієві, таких як автоматичне утримання гальма, покращує загальну безпеку і зручність керування автомобілем, особливо в міських умовах і при зупинках на світлофорах.

nikolay

Recent Posts

В Україні з’явився найдешевший електромобіль Porsche

Новий електричний кросовер Macan EV 2024 є найдоступнішим представником «зеленої» лінійки німецької марки Porsche. Незабаром…

17 хв. ago

0,8 л на 100 км: Mitsubishi представила новий кросовер Outlander PHEV 2025

Оновлений кросовер Outlander PHEV 2025 від компанії Mitsubishi вийде на японський ринок восени цього року,…

5 години ago

В Україну привезли легендарний спортивний автомобіль Ford Mustang Shelby Eleanor (фото)

На дорогах України з'явився ще один спорткар Ford Mustang Shelby Eleanor. Як повідомляє mauto, йдеться…

20 години ago

Нові правила автострахування в Україні: 8 важливих змін, про які мають знати водії

В Україні скоро набуде чинності новий закон «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів»,…

22 години ago

У Монако виявили замаскований український Porsche за 10 мільйонів гривень

У князівстві Монако помітили спортивний автомобіль Porsche 911 GT3 на українській реєстрації, інформує видання mauto.…

1 день ago

Тисячі українських водіїв ризикують стати пішоходами

Автомобілісти в Україні можуть отримати штраф за тоноване скло. Особливо ризикують водії машин, затонованих із…

1 день ago