Чт. Жов 3rd, 2024

У Монако виявили замаскований український Porsche за 10 мільйонів гривень

У князівстві Монако помітили спортивний автомобіль Porsche 911 GT3 на українській реєстрації, інформує видання mauto.

Спорткар був припаркований по сусідству з новітнім суперкаром Ferrari SF90 XX, що і привернуло увагу автолюбителів, які зробили фото. На перший погляд номерні знаки 911-го можна прийняти за британські, однак при більш детальному огляді видно, що вони українські – київської серії КА.

Ця інформація підтверджується даними з бази OpenData UA, де зазначено, що цей реєстраційний номер дійсно належить Porsche 911 GT3, який було випущено у 2022 році. Ймовірно, власник не хоче зайвий раз демонструвати приналежність автомобіля до України, тому і вирішив замаскувати його номери.

Porsche 911 GT3 – це трекова модифікація 911-го з оптимізованою аеродинамікою і зниженою масою. Модель також виділяється своїм агресивним обвісом і великим антикрилом, що робить її ідеальною для швидкісної їзди на гоночних трасах. В Україні такий спорткар коштує близько 10 мільйонів гривень (приблизно 240 тисяч доларів)

У моторному відсіку Porsche 911 GT3 встановлено безнаддувний 4,0-літровий бензиновий агрегат V6. Він генерує 510 кінських сил потужності та 470 Нм максимального крутного моменту. Таких показників автомобілю достатньо для прискорення з місця до 100 км на годину за 3,4 с і досягнення максимальної швидкості на рівні 318 км/год.


By nikolay

Related Post