Електричний седан Hyundai Ioniq 6, що конкурує на ринку з Tesla Model 3, пройшов заплановане оновлення. Прототип цієї моделі вже розпочав випробування на дорогах. Про це пише mauto.

Фопошпигуни злили в мережу фотографії тестового мула, покритого щільним камуфляжем. Проте він не приховує всіх нововведень, тому деякі деталі оновленого Ioniq 6 все ж вдалося розглянути. Електромобіль отримав нову, більш квадратну форму капота, нові фари, які нагадують ті, що встановлені на Hyundai Sonata, а також змінену форму крил і переднього бампера.

Аналіз змін задньої частини автомобіля є більш складним завданням, ніж передньої. Очікується, що виробник вдосконалить форму і графіку ліхтарів, а також трохи змінить бампер. За інформацією від інсайдерів, в оснащення салону Ioniq 6 планують додати нову мультимедійну систему з підтримкою бездротових Apple CarPlay та Android Auto, а також розширити вибір матеріалів обробки.

Лінійка двигунів моделі залишиться без змін, з силовими агрегатами потужністю 225 і 320 к.с. Але батарея отримає більшу ємність, що дозволить збільшити запас ходу седана. Планується, що Hyundai Ioniq 6 отримає акумулятор на 84 кВтг. Крім того, до асортименту додадуть високопродуктивну версію з приставкою N у назві, яка буде оснащена двома електромоторами з загальною потужністю 650 к.с. Очікується, що новинка дебютує наступного року.