Ford презентував нову модифікацію свого популярного позашляховика — Ford Everest 2025, яка отримала назву Tremor. Цей варіант був спеціально розроблений для важких умов бездоріжжя. Деталі про новинку розповіли на офіційному сайті компанії, пише mauto.

Ford Everest Tremor розробили австралійські інженери, його збудували на рамі пікапа Ranger. Автомобіль відрізняється від стандартної моделі особливим дизайном передньої частини та елегантним чорним декором. Everest Tremor оснастили підсиленим захистом днища, міцними підніжками та позашляховими шинами General Grabber розміром 265/70 R17, які вимагали встановлення спеціальних розширювачів арок. Висота кліренсу збільшилася до 261 мм, що забезпечує кращу прохідність.

Інтер’єр Everest Tremor оздоблений стійкими до води матеріалами, а сидіння обшиті шкірою з логотипами Tremor.

Новинка відзначається потужним 3,0-літровим турбодизельним двигуном V6, який розвиває 250 к.с. та 600 Нм крутного моменту. Він комплектується 10-ступінчастою автоматичною КПП та повним приводом зі знижувальною передачею та блокуванням диференціалів. Для бездоріжжя передбачені спеціальні режими та система круїз-контролю Trail Control, а також посилена підвіска.

Ford Everest Tremor з’явиться на австралійському ринку у листопаді цього року з ціною в 76 590 австралійських доларів, що еквівалентно приблизно 51 675 доларів США.