Нещодавно автомобільний бренд Skoda оголосив про намір випустити свій новий компактний кросовер. Ця модель наразі призначена тільки для ринку Індії й за чутками буде коштувати менше ніж 450 тисяч гривень. За останніми даними цей кросовер з’явиться у продажу під назвою Skoda Kylaq у 2025 році. Виробник вже розкрив певні деталі стосовно даної новинки. Про це пише mauto.

Чеська модель автомобіля базуватиметься на платформі MQB-Ao-IN, яка була спеціально створена для компактних машин групи VAG, що реалізуються в Індії. Згідно з доступною інформацією, стандартною силовою установкою для цієї моделі стане літровий турбодвигун з потужністю 114 к.с. та крутним моментом 178 Нм. Для нього передбачені як механічна, так і автоматична коробки передач.

Skoda нещодавно випустила серію тизерів, які відкривають нові деталі про Kylaq. Очікується, що авто буде витримане у стилі традиційного дизайну чеського бренду, з правильними лініями кузова, подовженою передньою частиною та практично прямовисною задньою частиною.

Особливістю Kylaq є унікальна передня оптика. Також можливі зміни в дизайні решітки радіатора порівняно з іншими моделями Skoda. У салоні може з’явитися новий сенсорний екран, який компанія планує впроваджувати в автомобілі для європейського ринку.