Кросовер Kia XCeed, який відрізняється компактністю та доступністю, не зміг привернути увагу значної частини автомобільного ринку. Покупці віддають перевагу SUV класичного дизайну, а XCeed має платформу хетчбека, що значно впливає на його зовнішній вигляд. Проте нещодавно в мережі показали цю модель в оновленому дизайні. Про це пише mauto.

Корейський автовиробник планує незабаром представити кілька новинок. Більшість з них будуть оновленнями вже існуючих моделей на середині їхнього життєвого циклу. Це може стосуватися і кросовера XCeed, хоча поки що про це відсутня офіційна інформація. Однак Digimods DESIGN вже представив своє бачення оновленого дизайну цього автомобіля. Він виконаний у стилі сучасних моделей Kia. Це своєрідна спроба уявити, як може виглядати рестайлінг XCeed 2025 модельного року.

Корейська компанія завжди вражала своїм підходом до оновлення дизайну автомобілів, навіть коли мова йде про незначні зміни, не кажучи вже про повне оновлення модельного ряду. Очікується, що автомобіль отримає нові передню та задню частини, нові бампери та світлодіодну оптику.