У Києві помітили рідкісний екземпляр Lancia Delta HF Integrale, випущений у 1991 році. Цей знаковий спортивний хетчбек вважається рідкісною знахідкою на українських дорогах. Фотографії автомобіля з’явилися на Instagram-сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua. Про це пише mauto.

Lancia Delta HF Integrale часто називають пращуром таких автомобілів, як Mitsubishi Lancer Evolution і Subaru Impreza STI. Авто є дорожньою версією відомого ралійного авто, який здобув перемогу у чемпіонаті світу WRC шість разів підряд.

Під капотом цієї Lancia Delta HF Integrale знаходиться 2,0-літровий турбований 16-клапанний двигун. Він видає потужність у 200 к.с. та крутний момент 298 Н∙м.

З 5-ступінчастою “механікою” автомобіль здатен розганятися до 100 км/год за 5,7 секунди, а його максимальна швидкість становить 220 км/год. Цей компактний хетчбек оснащений повним приводом, а також має модернізовану підвіску та систему управління.

Візуально Lancia Delta HF Integrale відрізняється від стандартної моделі завдяки чотирьом круглим фарам, спортивному обвісу, вентиляційному отвору на капоті та ширшим крилам. Інтер’єр авто доповнюють спортивні кермо та сидіння.