Готується до виходу друге покоління кросовера Hyundai Palisade – це доступний SUV, який вирізняється своїм великим і практичним салоном, який є ідеальним для розміщення багатодітної сім’ї. Виробник активно працює над останніми штрихами перед офіційним дебютом автомобіля і вже є інформація про його характеристики. Про це пише mauto.

Новий Hyundai Palisade отримає радикально оновлений дизайн, який сильно відрізнятиметься від попередника, проте він збереже привабливу вартість. Детальнішу інформацію про цю модель опублікували Carscoops. Вони розробили унікальний концепт дизайну для Hyundai Palisade, враховуючи дані про вигляд прототипів, які нині проходять дорожні тести.

Очікується, що новий кросовер Palisade буде виконаний у стилі п’ятого покоління Hyundai Santa Fe. Машина отримає геометричний дизайн, що надають їй значно свіжіший та сучасніший вигляд. Вона буде зовсім не схоже на Palisade 1 покоління.

Новий SUV з’явиться на ринку до 2026 року з двигуном приблизною потужністю 300 к.с. та, окрім цього, пропонуватиме гібридну версію.