Volkswagen інтенсивно розробляє новий бюджетний електрокар ID.1, який обіцяє стати найбільш доступним автомобілем у своєму класі з очікуваною вартістю менше ніж 20 тисяч євро. Нещодавно голландське видання AutoWeek представило візуалізацію дизайну цього майбутнього хетчбека, який вражає своїм сучасним і футуристичним виглядом. Про це пише mauto.

Рендери демонструють, що ID.1 вирізняється дуже вузькою оптикою, яка включає LED-смужки для денного освітлення, інтегровані в бампер, та унікальні Г-подібні підкомірники зверху, а також головну оптику з п’ятьма невеликими лінзами. Пластикові накладки на колісних арках та нижніх секціях бампера додають машині динамічного і спортивного образу.

Задня частина ID.1 привертає увагу своїми наскрізними ліхтарями та майже вертикальними дверима багажника, що акцентують на компактності та стильному дизайні авто. ID.1 буде побудований на інноваційній платформі MEB Entry з переднім приводом, що виділяє його серед інших сучасних електромобілів.

Повний перелік технічних характеристик ID.1 буде опублікований незадовго до офіційного дебюту, запланованого на 2027 рік.