Компанія показала фотографії Smart #5 в камуфляжі, продемонструвавши його позашляхові можливості. Зазначається, що флагманський #5 буде випущений у версіях з повним або заднім приводом. Про це пише mauto.

За інформацією Carscoops, виробник повідомив про запуск Smart #5 28 серпня в Австралії. Тизерні знімки показують прототип, який маневрує складними ділянками дороги, що підкреслює потенціал електромобіля для подолання бездоріжжя.

Нещодавно розсекречені звіти Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю розкрили деталі нової моделі Smart. Вона матиме наступні розміри: довжина складає 4705 мм, ширина — 1920 мм, а висота — 1705 мм, при цьому колісна база становить 2900 мм. За габаритами цей автомобіль можна порівняти з такими моделями, як BMW X3, Audi Q5 та Mercedes GLC.

Цей кросовер оснащений 800-вольтовою архітектурою від Geely і пропонується у чотирьох конфігураціях: з одним електродвигуном на задні колеса або з повнопривідною системою із силовими агрегатами потужністю від 340 до 646 к.с. Очікуваний запас ходу електромобіля становить приблизно 550 км.

Модель Smart #5 позиціонується як глобальний продукт, який буде доступний на ринках Китаю, Європи, Великої Британії та Австралії, де компанія планує відновити свою присутність до кінця 2024 року.