Categories: Новости

Експерт назвав кросовер з пробігом, який краще обходити стороною

У сегменті вживаних авто нині спостерігається зростаючий інтерес до кросоверів преміального класу. Це пов’язано з можливістю за помірну ціну придбати авто з розкішними опціями. Проте відомий автомеханік із США Скотті Кілмер наголошує на необхідності обачного вибору окремих моделей, які зовні можуть здаватися ідеальними. Про це пише mauto.

Кілмер у своєму останньому відео ретельно проаналізував Range Rover Evoque 2013 року випуску. Цей автомобіль, на перший погляд, може вражати своїм просторим інтер’єром, об’ємним багажником та приємним керуванням. Незважаючи на використання в суворих умовах, авто зберегло свій зовнішній вигляд без значної корозії. Однак автомеханік попереджає, що екстер’єр не завжди відображає реальний стан транспортного засобу.

“Не можна заперечувати, що це красиві та зручні автомобілі. Але проблеми можуть виникати несподівано. Один з моїх клієнтів зіткнувся з серйозними неполадками, коли на його Range Rover Evoque 2013 року почали з’являтися помилки. Він отримав рахунок на 13 000 доларів (546 000 гривень) за заміну трансмісії, навіть незважаючи на наявність спеціальної гарантії”, – зазначив експерт.

Коли Кілмер підключив діагностичний сканер до авто, він знайшов чимало дрібних несправностей. Аналізуючи 40 компонентів, він виявив 30 помилок лише в блоку керування двигуном. Експерт з автомобілів порадив водіям уникати цієї моделі та попередив, що придбання вживаного Evoque може призвести до значних витрат на ремонтні роботи.

Vlad

Recent Posts

Водіїв в Україні можуть штрафувати за пасажирів: кого стосується

В Україні культура використання автомобільних ременів безпеки залишається на дуже низькому рівні. Статистика показує, що…

3 недели ago

ТОП-10 старих авто, які без поломок можуть проїхати понад 500 000 км

Сучасні автомобілі вважаються надійними, якщо вони можуть проїхати 200 000 км без серйозних технічних проблем.…

3 недели ago

Renault здивував: яку цікаву деталь приховує найдешевша модель (фото)

Dacia Sandero 2025 року – це бюджетний хетчбек, який є найдоступнішою моделлю від Renault на…

3 недели ago

На український ринок вийшов новий автомобільний бренд Ineos (фото)

На автомобільному ринку України з’явились позашляховики від нового британського бренду Ineos. Однією з найпопулярніших моделей…

3 недели ago

Уряд готує нові зміни для водіїв: чого очікувати

В Україні найближчим часом очікуються значні зміни у процедурі видачі водійських посвідчень. Законопроєкт №8082, який…

3 недели ago

Поліцейський розповів, на які авто найчастіше звертають увагу патрульні

Зупинка автомобіля поліцією в Україні чітко регламентована і здійснюється лише за наявності певних підстав. Найчастіше…

3 недели ago