Пт. Жов 4th, 2024

В мережі показали, яким може бути оновлений кросовер Kia Soul (відео)

Південнокорейський виробник автомобілів активно працює над оновленням свого модельного ряду. Серед іншого, очікується, що скоро буде представлено оновлену версію EV6, а також її потужніший варіант – EV6 GT, на глобальному ринку. Водночас незалежні дизайнери вважають, що компанії варто було б звернути увагу на оновлення іншої моделі. Про це пише mauto.

Згідно з інформацією від Autoevolution, дизайнерські пропозиції щодо оновлення Kia Soul 2026 року були представлені на YouTube-каналі AutoYa. Хоча ця модель дебютувала у 2019 році та була оновлена у 2022, розробник вирішив знову освіжити зовнішній вигляд автомобіля.

Дизайнер зберіг оригінальний квадратний стиль Kia Soul, внісши зміни тільки у передній частині. Нововведеннями стали оригінальні фари з унікальною графікою та елегантна чорна лінія, що простягається через весь кузов. Крім того, майстер CGI представив нову палітру кольорів для екстер’єру та вніс зміни до дизайну салону.

Автор проєкту відтворив інтер’єр Soul, враховуючи сучасні тренди у світі автомобілебудування, інтегрувавши цифровий дисплей приладової панелі та центральний мультимедійний екран у єдину велику панель.

Ця візуалізація є лише творчим фан-проєктом, оскільки компанія Kia не оголошувала офіційних планів щодо оновлення моделі Soul.


By Vlad

Related Post