Нещодавно в Китаї пройшла прем’єра оновленої версії автомобіля BYD Seagull 2025. До останнього часу цей електрокар позиціонувався як найбільш доступний варіант в лінійці бренду, з ціною від 69 800 юанів, що еквівалентно приблизно 395 000 гривень за поточним курсом. Однак така низька вартість була частково обумовлена інтенсивною конкуренцією на китайському ринку, де багато виробників останнім часом активно знижували ціни на свої автомобілі. Про це пише mauto.

Проте оновлена модель Seagull з’явилася на ринку за більш високою ціною, ніж її попередник. Машину пропонують за 72 000 юанів, що еквівалентно 407 000 гривень. Причини збільшення вартості не уточнюються, але зазначене зростання ціни є значущим для сегмента автомобілів, до якого належить Seagull.

Авто оснащене 74-сильним електромотором, який працює в парі з акумулятором потужністю 30 кВт. Базова модель може проїхати до 305 кілометрів без підзарядки, тоді як версія з покращеною батареєю здатна подолати до 405 кілометрів.

Наразі не повідомляється повний перелік опцій, які будуть доступні з Seagull. Однак відомо, що хетчбек отримав камери з 360-градусним оглядом, 7-дюймову цифрову приладову панель, 10,1-дюймовий сенсорний дисплей та аудіосистему з чотирма динаміками. Додатково, передні сидіння мають підігрів, а водійське крісло – електричне регулювання.

Розміри оновленого китайського електрокара становлять 3780 мм в довжину, 1715 мм в ширину та 1540 мм у висоту, з колісною базою 2500 мм. В рамках останньої модернізації хетчбек отримав точкові оновлення.