Categories: Новости

Культовий Toyota Land Cruiser 100 виявили у стані нового авто (фото)

У Штатах знайшли надзвичайно добре збережений Toyota Land Cruiser 1998 року випуску. Цей культовий SUV має на своєму одометрі лише 11 400 кілометрів. Деталі про цю знахідку були опубліковані на порталі Cars and Bids, пише mauto.

Цей екземпляр Toyota Land Cruiser 100 мав лише одного власника з Каліфорнії, який дбайливо ставився до транспортного засобу, рідко його використовував та уникав їзди по бездоріжжю. Стан автомобіля вражає, тому його сміливо можна вважати капсулою часу.

Даний Toyota Land Cruiser 100 зберіг свій оригінальний колір, попри дрібні дефекти кузова. Внутрішнє оздоблення зі шкіри перебуває в бездоганному стані. Автомобіль укомплектований масою зручностей: від кондиціонера та люка до круїз-контролю, CD-програвача, а також електричних приводів і підігріву сидінь.

Під капотом цього позашляховика ховається потужний 4,7-літровий бензиновий двигун V8 на 230 к.с. Він працює в парі з 4-ступінчастою автоматичною КПП. Також в авто є повний привід, доповнений редуктором і блокуванням диференціалів.

Варто зазначити, що виробництво Toyota Land Cruiser 100 тривало з 1998 по 2007 роки. Цей рамний позашляховик славиться своєю надійністю, міцністю та хорошими можливостями на бездоріжжі. Вартість моделі зросла в останні роки, даний автомобіль був виставлений на продаж за 78 500 доларів, проте свого покупця він поки що не знайшов.

Vlad

Recent Posts

Водіїв в Україні можуть штрафувати за пасажирів: кого стосується

В Україні культура використання автомобільних ременів безпеки залишається на дуже низькому рівні. Статистика показує, що…

2 недели ago

ТОП-10 старих авто, які без поломок можуть проїхати понад 500 000 км

Сучасні автомобілі вважаються надійними, якщо вони можуть проїхати 200 000 км без серйозних технічних проблем.…

2 недели ago

Renault здивував: яку цікаву деталь приховує найдешевша модель (фото)

Dacia Sandero 2025 року – це бюджетний хетчбек, який є найдоступнішою моделлю від Renault на…

2 недели ago

На український ринок вийшов новий автомобільний бренд Ineos (фото)

На автомобільному ринку України з’явились позашляховики від нового британського бренду Ineos. Однією з найпопулярніших моделей…

3 недели ago

Уряд готує нові зміни для водіїв: чого очікувати

В Україні найближчим часом очікуються значні зміни у процедурі видачі водійських посвідчень. Законопроєкт №8082, який…

3 недели ago

Поліцейський розповів, на які авто найчастіше звертають увагу патрульні

Зупинка автомобіля поліцією в Україні чітко регламентована і здійснюється лише за наявності певних підстав. Найчастіше…

3 недели ago