У Штатах знайшли надзвичайно добре збережений Toyota Land Cruiser 1998 року випуску. Цей культовий SUV має на своєму одометрі лише 11 400 кілометрів. Деталі про цю знахідку були опубліковані на порталі Cars and Bids, пише mauto.

Цей екземпляр Toyota Land Cruiser 100 мав лише одного власника з Каліфорнії, який дбайливо ставився до транспортного засобу, рідко його використовував та уникав їзди по бездоріжжю. Стан автомобіля вражає, тому його сміливо можна вважати капсулою часу.

Даний Toyota Land Cruiser 100 зберіг свій оригінальний колір, попри дрібні дефекти кузова. Внутрішнє оздоблення зі шкіри перебуває в бездоганному стані. Автомобіль укомплектований масою зручностей: від кондиціонера та люка до круїз-контролю, CD-програвача, а також електричних приводів і підігріву сидінь.

Під капотом цього позашляховика ховається потужний 4,7-літровий бензиновий двигун V8 на 230 к.с. Він працює в парі з 4-ступінчастою автоматичною КПП. Також в авто є повний привід, доповнений редуктором і блокуванням диференціалів.

Варто зазначити, що виробництво Toyota Land Cruiser 100 тривало з 1998 по 2007 роки. Цей рамний позашляховик славиться своєю надійністю, міцністю та хорошими можливостями на бездоріжжі. Вартість моделі зросла в останні роки, даний автомобіль був виставлений на продаж за 78 500 доларів, проте свого покупця він поки що не знайшов.