Нещодавно асортимент лінійки Nissan Note 2024 поповнився новою спортивною моделлю від підрозділу Nismo. Цей стильний мінівен з’явився на ринку Японії з цінником від 3,072 до 3,473 млн єн (приблизно $19 750 – $22 200). Подробиці про новинку стали відомі з офіційного сайту Nissan, пише mauto.

Спортивний варіант базується на преміальній моделі Nissan Note Aura. Команда Nismo створила для мінівена унікальний тюнінг-кіт, що включає оновлену решітку радіатора, агресивний аеродинамічний обвіс та 17-дюймові колеса з аеродинамічним дизайном. На задній частині автомобіля встановлено спойлер і дифузор, а капот прикрашає чорний декор.

Інтер’єр автомобіля оснастили спортивними сидіннями від Recaro, до яких можна додати опцію електричного регулювання. Для любителів високоякісного звуку існує можливість встановлення аудіосистеми Bose за окрему плату. Водночас у стандартну комплектацію входить система безключового доступу, клімат-контроль та сенсорний дисплей діагоналлю 9 дюймів.

Новий Nissan Note Aura Nismo доступний виключно з гібридною силовою установкою e-Power. Він оснащений електродвигуном потужністю 116 к.с., тоді як 1,2-літровий бензиновий мотор потужністю 80 к.с. служить генератором, що виробляє електрику.

Середній розхід палива складає 4,6 літра на сто кілометрів. Існує також варіант з повним приводом, який доповнюється додатковим електромотором потужністю 13,5 к.с., розташованим на задній осі.