Автомобіль Kia Sportage нового 2026 року було помічено під час тестових заїздів у Європі, де він продемонстрував значні зміни у своєму зовнішньому вигляді. Фотошпигуни зуміли сфотографувати компактну модель у Німеччині, показавши свіжий дизайн передньої частини з оновленими решітками радіатора та оптикою. Очікується, що автомобіль офіційно представлять наприкінці поточного року або вже на початку наступного. Про це пише mauto.

Kia готує оновлення для двох моделей Sportage, пропонуючи компактний варіант для європейського ринку та більшу версію для США. Наразі обидві моделі очікують на модернізацію, проте на шпигунські фото потрапив саме європейський варіант. На знімках автомобіль демонструє оновлену передню частину з широкою решіткою радіатора, вертикально розташовані світлодіодні фари та оновлений бампер, оснащений новими повітрозабірниками та протитуманними ліхтарями.

Задня частина майже не зазнала змін, але нові задні ліхтарі тепер помітні навіть під камуфляжем. Також задній бампер отримав оновлені, більш точні відбивачі, що натякає на невеликі зміни в дизайні.

Що стосується інтер’єру оновленого Sportage, то він поки що залишається таємницею, адже шпигунські знімки не демонструють його вигляду. Однак очікується, що Kia додасть покращені дисплеї, оновлені перемикачі та розширені функції допомоги водієві, що нададуть додаткову безпеку та комфорт.

Деталі щодо двигунів нового Sportage залишаються невідомими. Поточна модель Sportage пропонує декілька варіантів, включаючи 1,6-літровий турбований 4-циліндровий двигун з м’якою гібридною системою, гібридну версію з потужністю 226 к.с. та 261-сильний plug-in гібрид з дальністю пробігу до 70 км на електротязі.