Categories: Новости

Skoda випустить новий дешевий седан Slavia: подробиці

У 2025 році автомобільний гігант Skoda представить модернізовану версію свого бюджетного седана Slavia, який очікується у продажі вже у вересні наступного року. Про це пише mauto.

З моменту запуску виробництва Skoda Slavia у січні 2022 року цей автомобіль був спеціально адаптований для індійського ринку, де він і виготовляється. Однак авто може стати доступним на світовому ринку через його потенційну популярність у різних країнах.

Даний седан побудований на платформі MQB A0 IN. Він має довжину 4541 мм, ширину 1752 мм, висоту 1467 мм. Також автомобіль володіє найбільшою колісною базою (2651 мм) та самим великим багажником (521 літр) у своєму класі. Очікується, що оновлена модель також збереже ці характеристики.

Значні оновлення торкнуться як зовнішнього, так і внутрішнього вигляду автомобіля. Slavia отримає нові бампери, ширшу решітку радіатора, модернізовані фари та задні ліхтарі. Інтер’єр очкують косметичні зміни, він збагатиться новим обладнанням та передовими технологіями, хоча деталі поки що залишаються невідомими.

Комплектація двигунами залишиться без змін. На вибір будуть два бензинові турбомотори: 1,0 л з потужністю 115 к.с. і крутним моментом 175 Нм, а також 1,5 л з потужністю 150 к.с. і крутним моментом 250 Нм. Варіанти коробок передач включатимуть як механічні, так і автоматичні DSG.

Крім того, цього ж року Skoda планує випустити три нові моделі. На початку 2025 буде представлено новий компактний кросовер, а згодом — оновлені моделі Kushaq і Slavia.

Найдоступніший новий компактний кросовер Skoda, що запланований на 2025 рік, також буде базуватися на платформі MQB A0-IN. Згідно з чутками, він буде оснащений 1,0 л бензиновим турбодвигуном потужністю 115 к.с. та буде продаватися на глобальному ринку.

Vlad

Recent Posts

Водіїв в Україні можуть штрафувати за пасажирів: кого стосується

В Україні культура використання автомобільних ременів безпеки залишається на дуже низькому рівні. Статистика показує, що…

2 недели ago

ТОП-10 старих авто, які без поломок можуть проїхати понад 500 000 км

Сучасні автомобілі вважаються надійними, якщо вони можуть проїхати 200 000 км без серйозних технічних проблем.…

2 недели ago

Renault здивував: яку цікаву деталь приховує найдешевша модель (фото)

Dacia Sandero 2025 року – це бюджетний хетчбек, який є найдоступнішою моделлю від Renault на…

2 недели ago

На український ринок вийшов новий автомобільний бренд Ineos (фото)

На автомобільному ринку України з’явились позашляховики від нового британського бренду Ineos. Однією з найпопулярніших моделей…

2 недели ago

Уряд готує нові зміни для водіїв: чого очікувати

В Україні найближчим часом очікуються значні зміни у процедурі видачі водійських посвідчень. Законопроєкт №8082, який…

2 недели ago

Поліцейський розповів, на які авто найчастіше звертають увагу патрульні

Зупинка автомобіля поліцією в Україні чітко регламентована і здійснюється лише за наявності певних підстав. Найчастіше…

2 недели ago