Новий Hyundai Palisade 2026 модельного року продемонстрував свій оновлений дизайн з чіткими квадратними формами, знявши громіздке маскування. Автомобіль має певні схожості з оновленим Santa Fe, проте виглядає менш агресивно. Про це пише mauto.

Лицьова частина моделі оснащена величезною прямокутною решіткою та обрамленням з чорного пластику. Фари автомобіля мають великі розміри та виглядають ще недопрацьованими.

Ззаду машина демонструє обтічний кузов, округлі колісні арки та набір незграбних ліній. Дизайнери оснастили її пологим дахом, досить великим спойлером та дверима багажника, що підіймаються.

Салон нового Palisade був раніше продемонстрований на фото і включає в себе великий вигнутий екран, оновлене кермо, металеві вставки та ергономічну центральну консоль з портами для зарядки.

Щодо трансмісії, конкретні дані поки що не опубліковані, але очікується, що автомобіль отримає турбований двигун. Можливо, це буде 3,5-літровий V6, який прийде на зміну поточному 3,8-літровому агрегату і не виключено, що з’явиться гібридна версія з 2,5-літровим чотирициліндровим мотором.