Компанія Kia нещодавно показала тизери свого нового Tasman ute, який планують повністю розкрити до кінця поточного року. Про це пише mauto.

Відмовляючись від звичайної практики показу закамуфльованих моделей або силуетних прев’ю перед офіційними анонсами, Kia випустила кілька тизерних зображень, які будуть частиною серії тизерних відео, що вийдуть наступного тижня.

Ці відео, під назвою “One More Round”, будуть доступні для перегляду з 22 липня по жовтень.

Поки що південнокорейський автовиробник не оголосив точну дату презентації свого першого двокапотного дизельного позашляховика, але очікується, що вона відбудеться у листопаді чи грудні, за умови, що останні відео про розробку не будуть опубліковані після того, як знімуть кришки.

Очікується, що новий Tasman ute буде більшим за своїх головних конкурентів, таких як Ford Ranger та Toyota HiLux, які виступили в ролі натхненників при його розробці. Шестициліндрова версія навряд чи вийде, але варіант на електротязі очікується пізніше.

Опубліковані фотографії інтер’єру дають зрозуміти, що він буде схожий на модель EV9, а низка закамуфльованих тизерних зображень та шпигунських фотографій дозволила дизайнерам, включаючи партнера Drive компанії Theottle, створити детальне уявлення про зовнішній вигляд автомобіля.