Categories: Новости

Skoda незабаром представить оновлений дешевий кросовер (фото)

Автомобільний бренд Skoda планує оновлення свого доступного кросовера Kushaq, який спочатку був створений з прицілом на потреби ринку Індії та успішно конкурує на ньому вже протягом трьох років. Очікується, що оновлена модель буде представлена наприкінці поточного року. У мережі вже з’явилися перші рендери та деталі характеристик цієї новинки. Про це пише mauto.

Згідно з інформацією від Autocar India, очікується, що дизайн кросовера отримає значні зміни. Оновлений вигляд передбачає встановлення фар нового зразка, нової решітки радіатора та модифікованого переднього бампера. Задня частина автомобіля також зазнає змін. Вона отримає нові ліхтарі, які будуть з’єднані вузькою LED-смугою. Бампер також отримає додаткові корективи. Для екстер’єру запропонують нові кольори, а інтер’єр отримає оновлені матеріали оббивки.

В салоні кросовера буде цифрова панель приладів, мультимедійна система з великим дисплеєм, сидіння з можливістю вентиляції, системи кругового огляду, панорамний дах та шість подушок безпеки. Також буде розширено список асистуючих систем для водія.

Модель Skoda Kushaq після оновлення буде доступна з турбованими бензиновими двигунами об’ємом 1,0 та 1,5 літра, які мають потужність 115 та 150 к. с. відповідно. Мотори будуть працювати в парі з 6-ступінчастою “механікою” чи “автоматом” або 7-діапазонним “роботом” DSG. Також автомобіль матиме передній привід. Інформація про те, які зміни будуть у вартості, наразі не розкрита.

Vlad

Recent Posts

Водіїв в Україні можуть штрафувати за пасажирів: кого стосується

В Україні культура використання автомобільних ременів безпеки залишається на дуже низькому рівні. Статистика показує, що…

3 недели ago

ТОП-10 старих авто, які без поломок можуть проїхати понад 500 000 км

Сучасні автомобілі вважаються надійними, якщо вони можуть проїхати 200 000 км без серйозних технічних проблем.…

3 недели ago

Renault здивував: яку цікаву деталь приховує найдешевша модель (фото)

Dacia Sandero 2025 року – це бюджетний хетчбек, який є найдоступнішою моделлю від Renault на…

3 недели ago

На український ринок вийшов новий автомобільний бренд Ineos (фото)

На автомобільному ринку України з’явились позашляховики від нового британського бренду Ineos. Однією з найпопулярніших моделей…

3 недели ago

Уряд готує нові зміни для водіїв: чого очікувати

В Україні найближчим часом очікуються значні зміни у процедурі видачі водійських посвідчень. Законопроєкт №8082, який…

3 недели ago

Поліцейський розповів, на які авто найчастіше звертають увагу патрульні

Зупинка автомобіля поліцією в Україні чітко регламентована і здійснюється лише за наявності певних підстав. Найчастіше…

3 недели ago