Новий кросовер Renault Grand Koleos 2025 року зібрав навколо себе значну увагу після дебюту. Автомобіль викликав значний інтерес серед покупців, незважаючи на досить дивні нюанси, пов’язані з цією моделлю. Про це пише mauto.

Компанія Renault раніше здивувала ринок, представивши неочікувану модель доступного автомобіля, який був розроблений не самостійно. Цікаво, що за основу Renault Grand Koleos 2025  було взято дешевий китайський кросовер, а саме оновлену версію Geely Monjaro. Проте видання Electimes повідомляє, що запуск у продаж вже привернув значну увагу до моделі.

З моменту початку прийому замовлень на новий Renault Grand Koleos компанія отримала понад 7135 запитів. Кількість потенційних покупців зростає щодня на 650 осіб, причому наразі мова йде тільки про Корею, оскільки продажі поки стартували тільки там.

Навіть після заміни більшості елементів кузова, дизайн Renault і Geely все ще виглядає дуже схожим, так ніби вони родичі. Кузов новинки має квадратну форму, прості фари та бампер з великими повітрозабірниками, що також характерно для Monjaro.

Renault Grand Koleos E-Tech Hybrid буде приводитися в рух гібридною установкою потужністю 245 к. с. Виробництво моделі заплановано на території Кореї, а ціни на Grand Koleos очікуються в діапазоні від 20 000 до 30 000 доларів.