Categories: Новости

Названо 6 автомобілів з Європи, які краще обходити стороною

При виборі нового або вживаного автомобіля українці часто звертають увагу на моделі європейських брендів через їх надійність і зручність в обслуговуванні. Це зумовлено високими стандартами якості та доступністю запчастин. Проте не всі автомобілі виробників з Європи є однаково вдалими варіантами для покупки. Навіть у відомих марок із відмінною репутацією можуть зустрічатися моделі, які мають певні недоліки. Про це пише mauto.

Згідно з експертами видання GO, існує шість автомобілів, які варто уникати при виборі нового авто.

Volvo ХС40

Навіть при досить хорошій репутації, шведська компанія Volvo часом випускає проблемні моделі. У 2023 році проєкт Consumer Reports включив її до списку 15 найменш надійних автомобільних брендів, з прогнозованим рейтингом надійності на рівні 45 зі 100 можливих балів. Модель XC40 минулого року виявилася серед найгірших на ринку і була неодноразово відкликана.

BMW 520i

У BMW 520i часто виникають проблеми з ременем ГРМ, що можуть спричинити поломку масляного насоса. Експерти попереджають, що ці несправності можуть призвести до серйозних проблем з двигуном у майбутньому. Крім того, в цій моделі часто виникають проблеми з паливними форсунками та тиском масла, що можуть призвести до заклинення двигуна.

Volkswagen Taos

Німецький автовиробник Volkswagen зайняв третє місце у рейтингу найменш надійних брендів TopSpeed, з прогнозованою оцінкою надійності на рівні 31 зі 100 балів. Моделі Taos, випущені у 2022 і 2023 роках, відзначені як одні з найменш надійних варіантів. А компактний кросовер Taos очолює список найпроблемніших авто у своєму сегменті.

Fiat 500X

Версія Fiat 500L стала справжнім кошмаром для багатьох власників. Хоча базову модель хвалять і рекомендують як оптимальний варіант для міської їзди, ця модифікація популярного автомобіля має цілий ряд проблем. Особливо часті скарги стосуються недостатньо потужного двигуна автомобіля.

Audi A6

Четверте покоління Audi A6 зазнало значної критики. Особливо багато нарікань стосується моделей, випущених у період з 2012 по 2015 рік. Власники часто вказують на проблеми зі скрипом гальм, керованістю і двигуном у всьому діапазоні. Також зазначаються проблеми з регулятором тиску пального та поліклиновим ременем, а також надмірну витрату масла.

Mercedes-Benz GLE

Портал TopSpeed розмістив Mercedes-Benz на останньому місці у списку 15 найменш надійних автомобільних брендів 2023 року з прогнозованим рейтингом надійності 24 зі 100 балів. Найгіршою була визнана модель GLE, яка стала найменш надійною серед всіх автомобілів у лінійці бренду.

Vlad

Recent Posts

Водіїв в Україні можуть штрафувати за пасажирів: кого стосується

В Україні культура використання автомобільних ременів безпеки залишається на дуже низькому рівні. Статистика показує, що…

2 недели ago

ТОП-10 старих авто, які без поломок можуть проїхати понад 500 000 км

Сучасні автомобілі вважаються надійними, якщо вони можуть проїхати 200 000 км без серйозних технічних проблем.…

3 недели ago

Renault здивував: яку цікаву деталь приховує найдешевша модель (фото)

Dacia Sandero 2025 року – це бюджетний хетчбек, який є найдоступнішою моделлю від Renault на…

3 недели ago

На український ринок вийшов новий автомобільний бренд Ineos (фото)

На автомобільному ринку України з’явились позашляховики від нового британського бренду Ineos. Однією з найпопулярніших моделей…

3 недели ago

Уряд готує нові зміни для водіїв: чого очікувати

В Україні найближчим часом очікуються значні зміни у процедурі видачі водійських посвідчень. Законопроєкт №8082, який…

3 недели ago

Поліцейський розповів, на які авто найчастіше звертають увагу патрульні

Зупинка автомобіля поліцією в Україні чітко регламентована і здійснюється лише за наявності певних підстав. Найчастіше…

3 недели ago