Двигун — це серце автомобіля і він потребує особливої уваги, оскільки витрати на його ремонт або заміну часто можуть перевищувати значну частину вартості самого авто. Фахівці видання GO виділили виробників, які обирають для своїх автомобілів надійні двигуни за замовчуванням. Про це пише mauto.

  • Ford

Останні десятиліття двигуни Ford символізували високу продуктивність, довговічність та надійність. Американська компанія й зараз продовжує цю традицію, оснащуючи свої автомобілі безвідмовними моторами.

  • Chevrolet

Chevrolet завжди відзначалася серед інших марок General Motors своїми надійними двигунами, здатними пройти сотні тисяч кілометрів без значних проблем.

  • Lexus

Це один з найбільш надійних брендів на ринку, який приділяє велику увагу своїм моторам. Разом з дочірньою компанією Toyota, яка й займається їхнім виготовленням, Lexus гарантує високу якість і довговічність двигунів.

  • Honda

Honda відома своєю репутацією надійного виробника техніки і їхні автомобільні двигуни є ще одним наочним прикладом цього. Середня тривалість служби автомобілів Honda перевищує 300 000 кілометрів. Деякі моделі вражають навіть найвимогливіших власників своєю надійністю і довговічністю.

  • Toyota

Неможливо стати найбільш продаваним і надійним брендом у світі без виготовлення відмінних двигунів, і Toyota це чудово розуміє. Вже довгі роки компанія виробляє надійні мотори, які доставляють задоволення від водіння своїм власникам протягом сотень тисяч кілометрів пробігу.