Categories: Новини

Капсула часу: виявлено легендарний 23-річний спорткар Ford Mustang у новому стані (фото)

У США було виявлено раритетний Ford Mustang 2001 року в бездоганному стані. Це спортивне купе має пробіг всього 5900 кілометрів, пише mauto.

Даний Ford Mustang є частиною рідкісної лімітованої серії Bullitt Edition, в якій було випущено всього 5582 екземплярів. Ця модель була створена як данина культовому фільму “Буллітт” 1968 року, де головний герой, якого виконав Стів МакКвін, використовував саме Ford Mustang.

Модель серії Bullitt Edition оснащена мотором об’ємом 4,6 літра V8, який забезпечує підвищену потужність у 265 к. с. Також ця машина отримала спортивний вихлоп, який надає їй характерний звук.

Завдяки 5-ступінчастій “механіці” авто розганяється до 100 км/год за 5,6 секунди. Крім того, автомобіль має покращену підвіску від Ford Mustang та збільшені гальма для забезпечення кращої контрольованості та ефективності гальмування.

Відмінною особливістю Ford Mustang 2001 року у версії Bullitt Edition є чорний декор, тонована оптика та колісні диски діаметром 17 дюймів у ретростилі.

Купе фарбувалося виключно в темно-зелений, чорний або синій кольори. Всередині салону використана шкіра, встановлені вінтажні вимірювальні прилади та металеві накладки на педалях.

Цей конкретний Ford Mustang Bullitt Edition демонструє високий ступінь збереження і не потребує жодних вкладень. Він залишився в оригінальній фарбі та з рідними шинами, а салон перебуває у бездоганному стані. Зараз даний раритетний автомобіль виставлено на продаж.

Vlad

Recent Posts

Тюнери Manhart представили 900-сильний кросовер BMW XM

Баварському гібридному кросоверу BMW XM додали потужності і «взули» в 24-дюймові диски Manhart Concave One.…

54 хв. ago

Водіям в Україні нагадали про важливе правило: без цього не можна їхати

Українським автомобілістам нагадали про важливість увімкнення денних ходових вогнів (ДХВ) або ближнього світла фар під…

2 години ago

В Україні з’явився найдешевший електромобіль Porsche

Новий електричний кросовер Macan EV 2024 є найдоступнішим представником «зеленої» лінійки німецької марки Porsche. Незабаром…

4 години ago

Експерти назвали десять функцій, без яких сьогодні не варто купувати автомобіль

Динаміка розвитку технологій, які застосовуються в автомобілях, настільки стрімка, що пересічним водіям буває дуже складно…

6 години ago

0,8 л на 100 км: Mitsubishi представила новий кросовер Outlander PHEV 2025

Оновлений кросовер Outlander PHEV 2025 від компанії Mitsubishi вийде на японський ринок восени цього року,…

9 години ago

В Україну привезли легендарний спортивний автомобіль Ford Mustang Shelby Eleanor (фото)

На дорогах України з'явився ще один спорткар Ford Mustang Shelby Eleanor. Як повідомляє mauto, йдеться…

1 день ago