Презентований близько року тому, Hyundai Santa Fe 2024 на сьогоднішній день не користується значною популярністю, хоча раніше цей автомобіль був досить затребуваним. Багато експертів пояснюють це його дизайном. Наприклад, в Південній Кореї він поступився позиціями на користь Sorento, а з топ-3 лідерів нещодавно його витіснила Kia Carnival з кузовом MPV. Про це пише mauto.

Введення гібридної версії на ринок дещо підвищило продажі автомобіля. Однак після цього спостерігався новий спад. На цей час авто займає п’яте місце за популярністю та може опуститися ще нижче в рейтингу. Незалежні дизайнери з порталу NYMammoth розробили концепцію оновлення Santa Fe, використовуючи рішення з інших моделей Hyundai.

У верхній частині передньої панелі використана система DRL, що використовувалась в моделях Grandeur, Staria та Sonata. Головні фари були запозичені з наступного покоління Hyundai Palisade. Таким чином, була створена концепція, яка об’єднала найкращі дизайнерські рішення компанії, що вже успішно втілюються в актуальних моделях. Важливо зауважити, що ці концептуальні зображення, що були представлені в мережі, не мають жодного стосунку до офіційного бренду і, скоріше за все, не будуть використані для масового виробництва.