Пт. Жов 4th, 2024

4,2 на 100 км: на український ринок виходить новий кросовер Nissan Qashqai

В офіційних дилерських центрах Nissan в Україні стартував прийом замовлень на Nissan Qashqai третього покоління. Новинку можна придбати за ціною від 1 109 890 гривень (Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Mild-Hybrid з 6-ступеневою механічною коробкою передач). Для тих, хто обирає кросовер з інноваційною технологією e-POWER, доступний електрифікований Nissan Qashqai у базовій комплектації Acenta за ціною від 1 507 740 гривень. Про це пише mauto.

Лінійка комплектацій кросовера в Україні доповнена версією – N-Design, яка дозволяє власникам нового Qashqai підкреслити свою індивідуальність.

Незалежно від комплектації, новий Qashqai продовжує вражати своєю економічністю, адже витрата пального становить лише від 4,2 літра на 100 км для версії з e-POWER та від 5,4 л/100 км для версії з MHEV.

Як і раніше, клієнти можуть вибирати між двома варіантами силових установок: окрім 1,3-літрового бензинового двигуна потужністю 140 к.с., 6-ступеневої механічної коробки передач і переднього приводу, що використовується для базових комплектацій, цей силовий агрегат також доступний у версії з потужністю 158 к.с. та варіатором Xtronic.

Новий Nissan Qashqai оснащений передовою технологією e-POWER, яка забезпечує рух коліс виключно електромотором з лінійною реакцією. Двигун внутрішнього згоряння працює в оптимальному режимі, живлячи акумулятор і знижуючи витрати пального. Завдяки миттєво доступному крутному моменту, автомобіль забезпечує швидке та приємне прискорення, подібне до електромобіля, але без необхідності заряджання батареї.

З моменту запуску продажів у 2007 році в Україні купили понад 31 000 автомобілів Nissan Qashqai. Загалом у світі продано понад 4 200 000 одиниць, що робить його одним з найпопулярніших кросоверів Nissan за всю історію автовиробника.


By Vlad

Related Post