У Пусані відбулася прем’єра оновленого Genesis G80 Electrified. Цей електромобіль, який є елітним седаном Е-класу від компанії Hyundai, був модернізований аналогічно до свого бензинового побратима. Детальну інформацію про автомобіль опублікували на офіційному сайті південнокорейського автовиробника. Про це пише mauto.

Оновлений електричний седан Genesis G80 2024 року відразу привертає увагу своїм переробленим дизайном передньої частини. Виробник вніс зміни до вигляду решітки радіатора, оновив бампер та систему освітлення.

Електрифікована версія Genesis G80 відрізняється від свого бензинового аналога збільшеними габаритами. Так, колісна база зросла на 130 мм і складає тепер 3140 мм, а загальна довжина автомобіля досягла 5135 мм.

Інтер’єр моделі Genesis G80 Electrified також отримав значні оновлення. Автолюбителі помітять нове кермо та передню панель. Також особливої уваги заслуговує новий широкоформатний дисплей з діагоналлю 27 дюймів, а також сенсорні кнопки на центральній панелі.

Комплектування двигунами залишилося незмінним: Genesis G80 Electrified оснащений двома електромоторами з сумарною потужністю 370 к. с. та крутним моментом 700 Нм, що дозволяє розігнатися до 100 км/год за 4,9 секунди.

Розширення габаритів дало можливість встановити акумулятор більшої ємності — 95,4 кВт∙год, що збільшило запас ходу на 11% і тепер становить 475 км. Початок продажів заплановано на серпень поточного року. Серед головних конкурентів моделі можна виокремити BMW i5 (електричний 5 Series) та Mercedes EQE.