Пт. Жов 4th, 2024

Представлено найменший та найдешевший електрокар Hyundai – ціна та фото

У рамках автошоу в Пусані було презентовано новий Hyundai Inster. Ця електрична версія бюджетної моделі Casper надійде у продаж на ринку Південної Кореї вже до кінця літа, а згодом її можна буде придбати в країнах Європи та на Близькому Сході. Детальну інформацію про новинку опублікували на сайті компанії Hyundai. Про це пише mauto.

Електричний кросовер Hyundai Inster вирізняється своїм компактним розміром, рубаним дизайном та розширеними крилами. Основною відмінністю від моделі з ДВЗ є піксельна оптика, оновлені бампери та спеціальна заглушка замість традиційної решітки радіатора. Крім того, довжина електричної версії на 230 мм перевищує бензинову.

Габарити Hyundai Inster 2025:

  • довжина – 3825 мм;
  • ширина – 1610 мм;
  • висота – 1575 мм;
  • колісна база – 2580 мм.

Комплектація та салон новинки

В салоні автомобіля на передній панелі розміщено два дисплеї з діагоналлю 10,25 дюйма, які оснащені функцією зміни кольору підсвічування з 64 доступними варіантами. Комфорт задніх пасажирів забезпечується завдяки сидінням з можливістю горизонтального переміщення та регульованим кутом нахилу спинки, що дозволяє змінювати об’єм багажного відділення від 280 до 351 літра.

Hyundai Inster, як сучасний електромобіль, пропонує багатий вибір додаткового оснащення: системи кругового відеоспостереження, бездротові зарядні пристрої для смартфонів, панорамний дах та опцію підігріву сидінь. Для підвищення безпеки водія та пасажирів передбачено комплекс систем: адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, моніторинг “сліпих” зон та детектор втоми водія.

Характеристики електромобіля


Hyundai Inster надійде у продаж у двох передньопривідних варіантах:

  • 97 к. с. і 147 Н∙м, батарея на 42 кВт∙год, запас ходу 300 км;
  • 115 к. с. і 147 Н∙м, батарея на 49 кВт∙год, запас ходу 355 км.

Акумулятор електрокара заряджається до 80% за допомогою швидкої зарядки постійним струмом потужністю 120 кВт всього 30 хвилин, тоді як зарядка змінним струмом потужністю 11 кВт триває 4-4,5 години. Модель також підтримує функцію двонаправленої зарядки.

Вартість Hyundai Inster на європейському ринку стартує від 22 000 євро, що робить його найбільш доступним електромобілем бренду.


By Vlad

Related Post