Виданням Autocar India були опубліковані перші фотографії салону Kia Sonet, який може вийти на глобальний ринок. 

Прототип цього кросовера дебютував кілька місяців назад на нью-делійській виставці. До цього дня нам було відомо, що комерційна версія спершу вийде на індійський ринок, а вже після цього на міжнародний. Тепер ми можемо роздивитися і салон новенького кросовера. 

На спинках передніх крісел — червона прострочка і вишивка, що каже нам про те, що це версія GT Line. Крісла мають рельєфні вставки посередині. Як і обіцяли на презентації, в салон встановили сенсорний дисплей з діагоналлю 10.25”. 

Новий кросовер — найкомпактніший паркетник в ряду моделей марки Kia, його довжина не перевищуватиме чотирьох метрів, а відстань між осями — двох з половиною метрів. Модель буде відрізнятись від Hyundai Venue лише дизайном та оснащенням. 

Покупці зможуть вибрати між “атмосферником” на 1.2 літра, турбо-двигуном на 1 літр та дизельним агрегатом на 1.5 літра. Офіційна ціна стане відомою ближче до серпня, оскільки саме в серпні планується старт продаж. Базова комплектація буде коштувати близько 300 тисяч гривень.