У Європі офіційно представили новий кросовер MG ZS 2025 року. Ця компактна модель стане конкурентом для Dacia Duster. Однак британська новинка вийде на ринок з гібридною силовою установкою, що робить її більш привабливою для європейців у порівнянні з румунським кросовером. MG оцінила ZS у суму, еквівалентну приблизно 620 тисяч гривень за поточним курсом. Про це пише mauto.

Автомобіль оснащений 1,5-літровим двигуном, який працює в парі з електромотором. Загальна потужність обох агрегатів становить 193 к.с., з яких електродвигун забезпечує 134 к.с. і додаткові 250 Н*м крутного моменту. Британська новинка з такими технічними характеристиками розганяється до 100 км/год за 8,7 секунд. Вбудована батарея забезпечує мінімальний запас ходу на електротязі, але знижує витрату пального.

На даний момент цей кросовер доступний у двох варіантах. У стандартній комплектації автомобіль оснащений 12,3-дюймовим сенсорним дисплеєм, 7-дюймовою цифровою панеллю приладів, кількома парктроніками, задньою камерою, системою безключового доступу та навігацією.

Також новинка буде обладнана 18-дюймовими колісними дисками, системою кругового огляду, підігрівом сидінь першого ряду та керма. Крім того, оснащення включатиме хороший комплекс безпеки, до якого входить адаптивний круїз-контроль, моніторинг “мертвих” зон і велосипедистів, утримання в смузі руху та інші корисні опції.