Dacia Sandero 2025 року – це бюджетний хетчбек, який є найдоступнішою моделлю від Renault на світовому ринку. Після оновлення в автомобілі виявили цікаву особливість. Про це пише mauto.

Згідно з інформацією від Motor1, новий Dacia Sandero 2025 модельного року отримав незначні, на перший погляд, зміни. Проте в автомобілі з’явилося дещо нове – стандартне оснащення тепер включає обов’язкову систему безпеки ADAS для європейського ринку.

Журналісти відзначили, що це також вплинуло на зовнішній вигляд моделі. Радар, який був на передньому бампері (червона машина попереднього модельного року), зник. Натомість на бежевому автомобілі з’явилися камери та датчики, вбудовані у верхню частину лобового скла.

У майбутньому Dacia Sandero від Renault зазнає значних змін. Наступне покоління автомобіля буде виконане в новому, більш геометричному стилі компанії та матиме сучасне обладнання. Очікується, що новинка з’явиться до 2027 року.

Таким чином Renault відповідає на агресивні дії китайських автовиробників та значне зниження цін. Проте, окрім привабливих цін, компанія також пропонує покупцям свою репутацію, високу якість, надійність та сучасний дизайн.