Компанія Kia готується представити на українському ринку свою найдоступнішу модель Picanto 2024 року. Цей компактний автомобіль обіцяє забезпечити всі необхідні функції та практичність за вигідною ціною. Про це пише mauto.

Оновлений Kia Picanto, який незабаром стане найдешевшою моделлю бренду в Україні, відзначається компактним дизайном і ефективністю. Цей автомобіль ідеально підійде тим, хто потребує надійного, але бюджетного варіанту. Нова модель буде обладнана 1,2-літровим двигуном потужністю 79 к.с., з можливістю вибору між 5-ступінчастою механічною та 4-ступінчастою автоматичною КПП.

Попри свою невисоку ціну Picanto оснащений важливими функціями, включаючи цифрову панель приладів, адаптивний круїз-контроль, електросклопідйомники та базову мультимедійну систему з USB портами, що дозволяє почувати себе за кермом зручно та комфортно.

Kia стабільно залишається популярним брендом в Україні завдяки виробництву автомобілів, що поєднують високу якість з вигідною ціною. Випуск цієї нової, більш доступної моделі є частиною стратегії Kia з розширення свого впливу на ринку та привернення більшої кількості покупців.