Skoda показала перші зображення інтер’єру електричного кросовера Elroq, який стане молодшою версією популярного Enyaq. Авто виконане в стилі Modern Solid. Розробники зазначають, що інтер’єр буде не тільки практичним, але й наповненим новітніми технологіями. Про це пише mauto.

Салон зберігає традиційну симетричну архітектуру з чіткими горизонтальними лініями. Також він обладнаний 13-дюймовим сенсорним дисплеєм мультимедійної системи в центрі панелі приладів. Крім того, Elroq представить нову фішку: це буде перший сучасний автомобіль Skoda, який не матиме логотипу компанії на рульовому колесі, замість цього на ньому буде розміщено текстовий напис Skoda.

Раніше було оголошено, що компанія приділяє особливу увагу використанню екологічних матеріалів. Skoda підтвердила, що кросовер буде доступний у чотирьох різних варіантах інтер’єру: Loft, Lodge, Suite та Studio. Особливістю Loft є використання матеріалу, який на 78% складається з переробленого пластику (наприклад, пляшок). Elroq стане першою моделлю Skoda, що впровадить таке рішення.

Компанія Skoda зазначає, що цей матеріал буде застосовуватись для чохлів сидінь, дверних карт, панелі приладів та підлокітників. За словами розробників, він забезпечує «ідеальне поєднання комфорту, довговічності та стійкості».

Elroq буде побудований на платформі MEB. Його будуть оснащувати чотирма різними моторами. Базова версія отримає акумуляторну батарею на 55 кВт·год і двигун потужністю 168 к.с. Варіант з повним приводом і двома двигунами матиме акумулятор ємністю 82 кВт·год і сумарну потужність у 295 к.с. Це дозволить автомобілю досягати максимальної швидкості 180 км/год та долати до 560 км пробігу за циклом WLTP.