Компактний автомобіль Kia Picanto знову з’явиться на українському ринку, проте вже в оновленому вигляді. Цей хетчбек А-класу незабаром буде доступний для покупців. Останні новини про цю модель були опубліковані на сайті офіційного представництва корейського бренду. Про це пише mauto.

Kia Picanto 2024 року отримав значні зовнішні оновлення й тепер він став схожим з кросовером Sorento. Автомобіль оснастили великою радіаторною решіткою та вузькими Т-подібними світлодіодними фарами. Задню частину прикрасили світлодіодною смугою, що об’єднує стоп-сигнали.

Інтер’єр авто отримав нову цифрову приладову панель та оновлений важіль коробки передач. В списку стандартного та опціонального обладнання з’явилися такі системи, як парктроніки, вентиляція передніх сидінь, адаптивний круїз-контроль, система автоматичного гальмування, моніторинг смуг руху та детектор “мертвих” зон.

Поки що офіційні характеристики та вартість Kia Picanto в Україні залишаються невідомими, але очікується, що модель збереже статус найбільш доступного автомобіля в лінійці бренду. В ЄС цей компактний хетчбек пропонується з 1,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 79 к.с. та витратою палива 5,6 літра на 100 км у комбінованому циклі.