Авто від Toyota славляться своєю надійністю, через це їх можна дуже вигідно перепродати. Коли прийде час оновити ваш автомобіль, ви зможете отримати за нього хорошу ціну, пише mauto.

Для тих, хто не має наміру використовувати автомобіль до його останнього кілометра, важливим фактором є збереження вартості. У цьому аспекті Toyota виступає лідером на ринку, пропонуючи автомобілі, які втрачають вартість повільніше за інших.

Дані, які лягли в основу рейтингу, були зібрані CarEdge і стосуються автомобілів з середнім річним пробігом понад 19 тис. км.

ТОП-10 моделей Toyota 2024 року з найвищою залишковою вартістю

  1. Toyota Prius Prime — залишкова вартість через п’ять років: 83%
  2. Toyota Prius — 83%
  3. Toyota 4Runner — 80%
  4. Toyota Highlander — 79%
  5. Toyota RAV4 — 79%
  6. Toyota Corolla Cross — 79%
  7. Toyota Corolla — 79%
  8. Toyota RAV4 Prime — 78%
  9. Toyota Land Cruiser — 78%
  10. Toyota Venza — 78%

Toyota Prius Prime 2024

Toyota Prius Prime вирізняється серед інших моделей японського автовиробника, маючи найвищу вартість у вживаному стані, яка складає 83% від первісної ціни.

За останні кілька років обидві версії автомобіля перетворилися з надійних, але не надто цікавих транспортних засобів на кожен день, на машини, що наближаються до спортивного класу. Вдосконалення зчеплення з поверхнею дороги та керованість, комфортна підвіска, а також розгін до 100 км/год за менше ніж шість секунд роблять цей транспортний засіб схожим на автомобіль, а не на машину для гольфу.

Завдяки гібридній установці авто може подолати до 70 км на одному заряді акумулятора, не використовуючи бензин, що робить його ще більш привабливим у плані економії палива та додатково підвищує вартість машини при перепродажі.