Лінійка автомобілів Kia K4 незабаром поповниться новою моделлю – хетчбеком, який приєднається до вже існуючого седана. Прототип новинки було помічено під час тестових заїздів, де його вдалося сфотографувати фотошпигунам. Про це пише mauto.

Тестові екземпляри мають щільний камуфляж та доповнені фальшпанелями, що ускладнює розпізнавання контурів кузова. Проте одне можна стверджувати напевно – автомобіль обіцяє бути стильним. Через маскування проглядаються дизайнерські риси, спільні з моделями EV5 та EV9. Хетчбек вирізняється капотом, що нагадує черепаху, ДХО у формі літери Y з вертикально встановленими фарами та вузькою світлодіодною сполучною смугою.

Дизайн нового хетчбека Kia K4 вирізняється унікальним розташуванням ручок на задніх дверях, які розміщені ближче до даху, створюючи ілюзію купе. Задня частина автомобіля має виразно виділені колісні арки та світлодіодні фари складної форми. Інтер’єр хетчбека не потрапив на шпигунські знімки, проте за словами інсайдерів, він має багато спільного з салоном седана.

У лінійці двигунів нового Kia K4 буде пропонуватися 2,0-літровий агрегат потужністю 150 к.с. та 1,6-літровий турбодвигун, що розвиває 193 к. с. Очікується, що прем’єра моделі відбудеться до завершення поточного року. На європейському ринку цей автомобіль може бути представлений під назвою Ceed. Виробник вважає основними конкурентами для цієї моделі такі автомобілі, як VW Golf та Opel Astra.