Компанія Hyundai наближається до завершення випробувань модернізованої моделі свого популярного кросовера Alcazar. Оновлення, яке є першим з моменту дебюту авто у 2021 році, очікується цієї осені. Про це пише mauto.

Зовсім скоро на ринок вийде оновлена версія Hyundai Creta, яка зможе вмістити сім пасажирів. Цей збільшений кросовер був помічений на вулицях Індії майже без камуфляжу.

На свіжих шпигунських знімках видно ряд змін у дизайні автомобіля, включно з новою передньою решіткою, бампером, світлодіодними фарами та  денними ходовими вогнями. Також автомобіль оснастили новими легкосплавними дисками та задніми ліхтарями. Крім того, очікується поява нових кольорів для кузова, включаючи темно-бордовий.

Інтер’єр модернізованої  моделі збереже дизайн оригінальної Creta, але з новими функціональними особливостями. Трирядний кросовер буде оснащений подвійним дисплеєм для мультимедійної системи та цифрової панелі приладів, а також вентильованими сидіннями, панорамним люком, двозонним клімат-контролем та іншими сучасними технологіями.