Nissan Patrol 2025 модельного року обіцяє порадувати автолюбителів своїм оновленим зовнішнім виглядом та покращеним салоном. Цей SUV буде оснащений двигуном V6 твін-турбо, який розвиває 450 к.c. Про це пише mauto.

Портал The Drive виклав в мережу шпигунські знімки нового позашляховика Nissan Patrol. Очікується, що офіційна презентація моделі відбудеться до кінця 2024 року.

Прототип нового Nissan Patrol з індексом Y63 було помічено під час дорожніх випробувань на Близькому Сході. Незважаючи на маскувальну плівку, деякі елементи дизайну все ж можна роздивитися.

Nissan Patrol 2025, який розроблено на базі Infiniti QX80, зберігає спільні риси з цією моделлю. Обидва автомобілі мають схожі контури, але відрізняються елементами передньої частини, такими як фари та решітка радіатора. Варто зазначити, що у Nissan Patrol традиційні дверні ручки, на відміну від висувних в Infiniti QX80.

Очікується, що Nissan Patrol 2025 у спадок від Infiniti QX80 отримає передові технології, включаючи цифрову приладову панель та великий сенсорний екран. Також передбачається, що новий SUV буде обладнаний 3,5-літровим двигуном V6 твін-турбо потужністю 450 к.с., 9-ступінчастою автоматичною КПП та повним приводом.