Нещодавно було опубліковано фото нового кросовера Chery Fulwin T10, який незабаром з’явиться на автомобільному ринку з цікавими технічними характеристиками. Цей китайський автомобіль вражає своїми габаритами – він вийшов справді великим і за вартістю може конкурувати з такими моделями, як Kia Sportage, пропонуючи сімейне авто з потужним двигуном. Про це пише mauto.

За інформацією видання CarNewsChina, цей автомобіль створено на платформі Chery Tiggo 9 і представляє собою його оновлену версію з модернізованим дизайном та гібридною силовою установкою.

Габарити Chery Fulwin T10: довжина становить 4850 мм, колісна база — 2820 мм, ширина — 1930 мм, а висота — 1712 мм. Завдяки цьому вдалося створити просторий салон на 5 або 6 місць, залежно від комплектації.

Відмінності від стандартних бензинових моделей включають унікальні бампери та декоративні елементи, а також нові колісні диски. Автомобіль оснащений гібридним двигуном об’ємом 1,5 літра, який працює в парі з електромотором і розвиває потужність у 360 к.с.

Запас ходу гібридної системи перевищує 2000 км. Вартість Chery Fulwin T10 стартує від 25 000 доларів.