Модель пікапа Isuzu D-Max отримала нову версію Mudmaster, яку адаптували для складних умов бездоріжжя. Про це повідомив японський виробник на своєму офіційно сайті, пише mauto.

Назва спецверсії Mudmaster в перекладі означає “майстер бруду”, що підкреслює офроудні здібності автомобіля. Для підвищення прохідності кліренс пікапа було збільшено на 45 мм, досягнувши 265 мм. Також були встановлені 20-дюймові сталеві диски з позашляховими шинами Toyo. Захист днища було забезпечено за допомогою установки металевих пластин.

Додаткове оснащення включає лебідку, міцні підніжки та шноркель, який дозволяє безпечно долати водні перешкоди. Як опцію, можна замовити кунг для кузова та покращену оптику.

Інтер’єр Isuzu D-Max Mudmaster залишився незмінним, як і його двигун. Під капотом знаходиться стандартний 1,9-літровий турбодизельний мотор потужністю 164 к.с. та крутним моментом 500 Н∙м.

Динаміка розгону до 100 км/год складає 12,7 секунди з 6-ступінчастою “механікою” та 13 секунд з 6-ступінчастою АКПП. Повнопривідна система доповнена знижувальною передачею та блокуванням диференціалів.

Новий Isuzu D-Max Mudmaster вже доступний на ринку Великої Британії зі стартовою ціною в 36 495 фунтів стерлінгів, що еквівалентно приблизно 47 100 доларів.