Компанія Volkswagen нещодавно розпочала виробництво свого нового автомобіля Volkswagen Passat PRO. Китайський автомобільний сайт Autohome поділився свіжими фото цієї моделі, які були зроблені прямо на заводському конвеєрі. Хоча масове виробництво вже запущено, офіційний продаж даного автомобіля розпочнеться лише восени й саме тоді очікується оголошення цін. Про це пише mauto.

Відмінності між китайською версією Passat PRO та європейською будуть помітні не тільки в дизайні, але й у типі кузова: китайський Passat представлений як седан, тоді як в Європі він доступний тільки в кузові універсал.

Passat PRO буде оснащений трьома дисплеями на передній панелі, подібно до моделі Volkswagen Tiguan L PRO. Дизайн передньої частини автомобіля пропонується у двох варіантах: один з великим повітрозабірником з сітчастою структурою, інший — з меншим повітрозабірником з горизонтальними планками.

Розміри нового Passat PRO складають 5006х1850х1489 мм, з колісною базою 2871 мм, що робить його на 5 см довшим від поточної моделі Passat, при цьому колісна база залишається такою ж, як і раніше. Під капотом будуть встановлені типові для Volkswagen двигуни з об’ємом 1,5 та 2,0 літра, які мають потужність 160 та 220 к.с. відповідно.