Популярний кросовер Kia Sportage продовжує успішно конкурувати з Toyota RAV4 та Mazda CX-5 за першість на ринку у даному сегменті. Новий бестселер скоро зазнає оновлень. В мережі показали цю автівку з цікавим новим дизайном. Про це пише mauto.

Kia незабаром планує презентувати кілька нових моделей. Переважно це будуть оновлення існуючих автомобілів в середині їхнього життєвого циклу. Це стосується і моделі Kia Sportage. Подробиці були представлені на каналі TALK WHEELS, де продемонстрували своє концептуальне припущення щодо рестайлінгу Kia Sportage 2025 модельного року.

Оновлений Kia Sportage 2025 буде офіційно презентований ближче до завершення 2024 року. Деталі щодо автомобіля наразі відсутні. Проте виробник однозначно планує оновити зовнішній дизайн моделі.

Зазвичай корейська компанія не боїться експериментів із дизайном своїх автомобілів навіть під час рестайлінгу, не кажучи вже про повну зміну покоління. Тому можна очікувати змін у передній і задній частинах, а також нових бамперів та світлотехніки.

Існує ймовірність, що зміниться архітектура та інтер’єр салону Kia Sportage 2025. Однак точно відомо, що оновлять мультимедійну систему та збільшать розміри моніторів.