За нинішніх економічних умов в Україні пошук доступного, але водночас надійного та якісного автомобіля стає серйозним завданням для багатьох покупців. Хоча ринок вживаних авто пропонує широкий асортимент, знайти ідеальний баланс між ціною та якістю все одно досить складно. Про це пише mauto.

Автофахівець склав перелік трьох найкращих автомобілів, які коштують до 4000 доларів і заслуговують на увагу потенційних покупців. До цього списку увійшли досить несподівані моделі.

Volkswagen Passat B5

Третє місце зайняв популярний німецький автомобіль — Volkswagen Passat B5 з 1.9-літровим дизельним двигуном. Це середньорозмірне авто вироблялося Volkswagen з 1996 по 2005 рік і славиться своєю надійністю, економічністю та потужністю. Особливо привабливим є універсал, який є більш практичним для повсякденного використання. Авто отримало багато схвальних відгуків за високу якість збірки, матеріалів та зручність.

Mazda 6

Mazda 6 зайняла друге місце у даному рейтингу. Незважаючи на деякі проблеми з корозією кузова, ця машина приваблює власників своїм стильним дизайном, зручним салоном та чудовою керованістю. Mazda 6 – це вибір для тих, хто цінує естетичну складову та для кого важливо отримувати задоволення від водіння. Ця модель позиціонується як комфортний автомобіль середнього класу зі спортивним акцентом.

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer очолив цю підбірку. Хоча автомобіль не може похизуватися видатною динамікою чи стійким до корозії кузовом, його виняткова надійність компенсує ці недоліки. Ця характеристика робить Lancer найкращим вибором у своєму ціновому сегменті. Крім того, Lancer вважається однією із найекономніших моделей у своєму класі.