Нова Toyota 250 пропонується як найбільш доступний варіант серед позашляховиків відомої лінійки LC. Замінивши попередню модель Toyota Prado, цей позашляховик швидко став предметом великого попиту, що призвело до збільшення вартості. Проте наразі ціна на автомобіль значно знизилася. Про це пише mauto.

За інформацією видання Carscoops, яке опублікувало останні дані про вартість Toyota Land Cruiser 250, початкова ціна спеціальної версії Toyota Land Cruiser 250 First Edition стартувала з позначки 77 000 доларів. Ця ексклюзивна модель, яка знаменує її дебют на ринку, мала високий рівень оснащення. Вказана вартість була офіційно рекомендована виробником, але реальні ціни у дилерів були значно вищими.

В автомобільній індустрії США спостерігалася цікава тенденція: дилери намагалися скористатися підвищеним попитом на ринку. Один з них виставив на продаж вживану Toyota Land Cruiser 250 за ціною в 120 000 доларів, що на цілих 40 000 доларів перевищувало рекомендовану вартість.

Нещодавно було зафіксовано випадок, коли продавець збільшив ціну автомобіля, включивши до неї різноманітні пакети та “коригування” на загальну суму приблизно 15 000 доларів. Серед них були послуги з тонування скла, “обмежена гарантія” на захист лобового скла, спеціальне покриття кузова та ексклюзивні шини. Варто відзначити, що ціни на кожну з цих опцій були значно завищені.

Однак здається, що первісний ажіотаж почав вщухати. На даний момент Toyota LC 250 можна дійсно придбати за 77 000 доларів. Деякі дилери йдуть навіть далі, пропонуючи значні знижки, в результаті чого ціна може знизитися до 55 000 доларів.