Людвіг Фрюхауф купив цей Volkswagen Passat 5-го покоління з 1,9-літровим турбодизелем у 2001 році і проїхав з того часу 1 млн кілометрів.

За його словами, цей рубіж автомобіль пройшов у січні 2022 року, після чого чоловік вирішив купити собі нову модель. Його вибір ліг на електромобіль Volkswagen ID.5, повідомляє MMR.

Втім, Фрюхауф не хоче розлучатися з Passat та використовує автомобіль для далеких поїздок. Він каже, що автомобіль, як і раніше, перебуває в хорошому стані.

Автовласник стверджує, що автомобіль за 20 років жодного разу не зламався. У чому секрет такого довголіття – німець не розповів.

Volkswagen Passat B5 випускали з 1996 по 2005 року. Автомобіль значно відрізнялися від своїх попередників. У першу чергу двигуни тепер розташовувалися поздовжньо, а не поперечно як було раніше. Також варто виділити вдосконалену підвіску і сучасну електронну начинку. Моделі вироблялись лише з кузовами седан і 5-дверний універсал Variant. Оснащені 4 -, 5 – і 6-циліндровими бензиновими і дизельними двигунами об’ємом 1,6 – 2,8 л потужністю 90 – 193 кінських сил.

В Україні ця модель досі популярна на вторинному ринку.