Эксклюзив

Топ-5 авто, які можна купити по ціні смартфону

Популярний аукціон «Open Market» пропонує українцям можливість придбати авто по ціні мобільного телефону. Зараз для купівлі на сервісі доступно п’ять дешевих автомобілів по ціні від 5 тисяч гривень.

Ford Taunus 1981 року

Стартова ціна лоту – 5092 грн. Колір — сірий, стан — робочий. При цьому зовнішній стан авто залишає бажати кращого — є невеликі деформації по кузову, подряпини лакофарбового покриття.

ВАЗ 21063 1981 року

Стартова ціна за це авто — 7444 гривні. Колір — червоний. По кузову авто є достатньо серйозні проблеми з корозією і слідами від рихтовочних робіт. Внутрішній стан салону також не найкращий — доволі багато потертостей.

МERCURY SABLE 1988 року

Ціна стартує з 9606 гривень. Колір автомобіля — сірий. Головна проблема авто — помітний перекос кузова, відсутня АКБ. Крім того у машини серйозні проблеми з лакофарбовим покриттям.

ЗАЗ-110307 2005 року

Стартова ціна на авто – 9950 гривень. Колір — зелений. Помітні значні пошкодження кузова і салону. Стан автомобіля робочий, відповідає його віку і технічним показникам.

NISSAN BLUEBIRD 1985 року

Ціна на авто стартує з 10 600 гривень. Колір — сірий. Лакофарбове покриття має значні пошкодження по всьому кузову, помітні сліди відновлювального ремонту. Відзначається, що робочий стан авто не перевірявся.

mauto

Recent Posts

Штрафы за езду без прав: ст. 126 КУоАП

За управление транспортным средством без наличия водительских прав в Украине предусмотрена ответственность, которую устанавливает статья…

1 год ago

Штраф за непристёгнутый ремень: ч. 5 ст. 121 КУоАП

Материальное взыскание за езду с непристёгнутым ремнём безопасности в Украине на сегодняшний день составляет 51…

1 год ago

Штрафы за вождение в нетрезвом состоянии: ст. 130 КУоАП

1 июля 2020 года в Украине начал действовать закон, предусматривающий уголовную ответственность за вождение в…

1 год ago

Штрафы за нарушение правил остановки и стоянки: ч. 1 ст. 122 КУоАП

В соответствии с действующим законодательством Украины, под остановкой понимается преднамеренное прекращение движения транспортного средства длительностью…

1 год ago

Штрафы за движение на красный сигнал светофора: ст. 122, 123 и 127 КУоАП

Действующими ПДД запрещено движение на красный сигнал светофора как водителям транспортных средств, так и пешеходам.…

1 год ago

Штраф за езду без ОСАГО: ч. 1 ст. 126 КУоАП

В соответствии с действующими ныне в Украине законодательными нормами, эксплуатация водителем наземных транспортных средств возможна…

1 год ago